Intresse- & Felanmälan

INTRESSEAMÄLAN

För att  registrera intresse på lediga lägenheter, lokaler och p-plats måste du först registrera dig på genom länken: Registrera dig.

För att söka lägenhet, lokal eller p-plats hos oss måste du först registrera dig genom att fylla i en intresseanmälan på vår hemsida.
När du registrerar dig anger du ett lösenord (PIN-kod) som du sedan använder tillsammans med ditt person- eller organisationsnummer för att anmäla dig på de objekt som du är intresserad av. 

Ansökan är aktuell i 6 månader och för att den inte skall bli raderad måste du logga in minst en gång under en 6 månaders period.

Lediga objekt visas på vår hemsida fortlöpande och publiceras i ungefär en vecka. Därefter kommer tre sökande att erbjudas visning av lägenheten. Skulle dessa tre tacka nej eller inte höra av sig går vi vidare med ytterligare visningar.

Du har möjlighet att anmäla ditt intresse för max 3 lägenheter samtidigt.

Av de som tackar ja inom fem dagar till lägenheten kommer vi att meddela den som erbjuds kontrakt.

Det finns möjlighet att prenumerera på mail för att få information om när det finns lägenheter lediga som matchar dina önskemål.

Om du har skrivit kontrakt på en lägenhet måste du bo minst ett år i den lägenheten innan du kan söka ny lägenhet hos oss.

FELANMÄLAN
Du gör din felanmälan via Mina Sidor. För att logga in behöver du din PIN-kod som du finner du på din hyresavi.