Nordic Wellness stärker nya Söderpunkten

– Vårt mål är att ”Söder ska glöda” och Nordic Wellness passar perfekt in iden visionen, förklarar Cassandra Jertshagen, affärsutvecklare på Jefast. 

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 135 gym från norr till söder. Den nya anläggningen planeras uppta 1 500 kvadratmeter och blir därigenom en fullskalig “Family Club” med aktiviteter för alla, från de yngsta till seniorer. Läget på plan 3 och 4 innebär en fin utsikt över torget. Nordic Wellness har redan idag fyra anläggningar i Helsingborgsområdet och ser fram emot öppningen på Söder där man kommer att ha generösa öppettider.

– Vi satsar stort på Söderpunkten, det blir vår 143:e enhet. Söder är nytt och hett och vi vill vara med där det händer! Detta är ett bra cityläge med närhet till både hotell, boende och bio, berättar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

TAM Retail, som ansvarar för uthyrningen, berättar att avtalet mellan Nordic Wellness och Söderpunkten löper på 15 år och uppskattar att Söderpunkten kommer att få cirka två miljoner besökare per år.                     

– Nordic Wellness blir ett perfekt komplement till övrig aktivitet i huset. Idag uppfattas tillgången till ett gym som en självklar del av en handelsplats, inte minst med tanke på alla de som bor och arbetar i centrats absoluta närområde, berättar Jens Persson, projektledare på TAM.